Tutun de Pipa

Tutun de Pipa

Contine 38 produse.
Vizualizare 1 - 24 of 38 produse

Tutun de pipa - fumul ușor diferit

Până la sfârșitul secolului al XIX-lea, fumatul cu pipă era cel mai comun mod de a consuma tutun, împreună cu fumatul și mestecatul. Fumătorii de pipa folosesc în principal tutun special rafinat în acest sens. Cele mai frecvente soiuri utilizate pentru fabricarea tutunului din pipă sunt Burley sau Virginia uscate și fermentate. Tutunul oriental ceva mai scump și picant sau tutunul din Africa, America de Sud și India sunt utilizate în cea mai mare parte numai pentru rafinarea amestecurilor de tutun de înaltă calitate.

Tutunurile de pipa „americane” sau „daneze” sunt de obicei ușor aromate, în timp ce tutunurile „englezești” sunt în mare parte un amestec de tutun natural Virginia cu tutun picant, uneori foarte puternic. Alocarea în funcție de țară se referă la tipul de tutun din pipă și la aromă, nu există nicio garanție de origine în spatele acestuia. Majoritatea tutunurilor de pipa care sunt vândute pe piața europeană, precum Stanwell, Mac Baren sau Danish Mixture, sunt fabricate de companii daneze. În Germania, companii precum Pöschl, Planta Berlin sau Kohlhaase & Kopp s-au dedicat fabricării și vânzării tutunului pentru pipă.

Tipuri de tutun pentru pipă

Tutunul de pipa poate fi presat și tăiat în diferite moduri. În primul rând, aproape toate tipurile de tutun de pipă sunt amestecate individual și apoi expuse la căldură mare în farfurii mari, presate împreună, aromate și maturate. Următoarele tipuri de tăieturi pot fi apoi utilizate:

  • Gata Pregătite este un tip de tăiere care este foarte obișnuit astăzi. Frunzele de tutun sunt mai întâi presate tare și apoi slăbite din nou înainte ca tutunul finit să fie ambalat. Acest lucru îl face foarte ușor de utilizat. Partea liberă arde ușor, iar componentele solide prelungesc timpul de fum și eliberează note aromatice mai intense prin ardere lentă.
  • Tăiat în vrac este un alt tip popular de tăiat. Tutunul din pipă tăiat slab nu este presat, deci nu este nevoie să slăbiți tutunul înainte de a înfunda bolul de pipa. Acest tip de tăietură este foarte potrivit pentru începători, deoarece tutunul tăiat în vrac poate fi umplut bine și arde ușor.
  • Tăierea în fulgi este unul dintre tipurile mai vechi de tutun din pipă Acesta este un tutun bine comprimat care trebuie zdrobit și măcinat în mână până la sfărâmiciosul dorit. Unii chiar o îndoaie și o fumează într-o singură bucată. În trecut, tutunul din pipă tăiat în fulgi era adesea fumat de navigatori, deoarece nu avea nevoie de mult spațiu de depozitare și era ușor de raționat. Acesta este motivul pentru care multe soiuri de fulgi au încă nume asociate cu transportul maritim astăzi.
  • Tăierea cretată este mai puțin frecventă astăzi În acest proces, amestecul de tutun este răsucit într-o frânghie subțire și apoi tăiat în felii rotunde, care pot fi apoi rase cu mâna sau umplute întregi în pipa.
  • Cube Cut , pentru care diferitele frunze de tutun sunt așezate una peste alta și presate, este și mai rarApoi, masa este tăiată în cuboizi cu doar câțiva milimetri cubi. Cuburile sunt greu de ars, motiv pentru care acest tip de tăietură s-a dovedit a fi rar.

Informatii

Articole Blog

Visit our blog

Accept

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.