Livrari in toata tara Plata prin Ramburs
Alege sa traiesti experienta intensa a unei tigari de foi de calitate superioara si apeleaza la produsele din aceasta tutungerie online.
Niciun produs
Preturile includ TVA
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 lei
Suntem un magazin online de tigari de foi, tutun si accesorii care duce mai departe traditia unei tigari bune, de calitate superioara. Iti oferim posibilitatea de a savura tigari de foi elitiste sau sa traiesti experienta realizarii propriei tigari, cu tutun de cea mai buna calitate.
Principalele calitati ale unei tigari de foi bune sunt: combustibilitatea, textura, aroma, elasticitatea, culoarea si echilibrul dintre nicotina si uleiuri. Tigarile de foi din aceasta tutungerie online intrunesc toate aceste caracteristici.
Tigarile de foi pe care le comercializam in acest magazin online de tigari sunt realizate cu tutun bun si frunze omogene, netede si fara nervuri, din tutun intunecat cu o aroma puternica. Acest lucru este o garantie a faptului ca tigarile de foi nu inteapa, nu sunt amare la gust si nici nu miros urat.
Începutul de an ploios aminteşte de recolta din 2000. Însă, pe parcurs, are loc o îmbunătăţire a condiţiilor meteo, fiind îndeplinite şi condiţiile necesare pentru dezvoltarea botrytis. Concentraţia strugurilor este atinsă foarte repede, circa 380 de grame de zahăr/litru, cantitate necesară pentru obţinerea unui vin excelent.
Creaţia lui Henri Martin. Este un vin unic, podgoria de pe care sunt recoltaţi strugurii fiind construită bucată cu bucată timp de mai mulţi ani, prin cumpărarea unor parcele destinate exclusiv pentru Grand Cru-uri în 1855. Compoziţia solului, grija acordată culturii vinului şi procesului de vinificaţie constituie motivele faimei mondiale ale acestui vin.
Realizarea acestui vin minunat începe cu munca migăloasă pe podgorie, care aderă la principiile managementului integrat al recoltei cu protejarea mediului pentru a produce struguri de o mare complexitate care să reflecte uimitorul terrroir de la FIGEAC.
Proprietar: Familia BeaumartinDenumire: Saint-Emilion- Grand Cru ClasséSuprafaţa podgoriei: 61 ha ( dintre care 27 ha sunt destinate Grand Cru Classé)Sol: argilo-calcaros.Vârsta medie a viei: 35aniVinficaţie: cuve din ciment termoreglabile.Învechire: în barriques (dintre care 50% sunt noi) timp de 11-13 luniÎmbuteliere: după 18-20 luni de la recoltarea...
CalitaChâteau La Tour de Mons este un vin clasic, elegant și pur, care respectă pe deplin terroir-ul minunat de Margaux. Având o podgorie plantată cu 56% Merlot, 38% Cabernet Sauvignon și 6% Petit Verdot, Château La Tour de Mons este maturat timp de 12 luni în butoaie de stejar franțuzești. Cu o culoare intensă, vinul etalează o paletă aromatică foarte...
O culoare profundă de roșu rubiniu cu tente de cărămiziu. Un nas intens de fructe negre, vanilie și prune. Taninurile sunt puternice și rotunde, cu un final fructat, condimentat.Tânăr, poate fi savurat alături de carne la grătar și preparate condimentate.Mai învechit, este ideal la vânat cu pene și carne în sos.
Denumire: Haut-MédocMembru al Académie des Vins de Bordeaux (1982)Union des Grands Crus de Bordeaux (1983)Sol: pietriş de Garonne din cuaternar (Mindel I – II et Riss I)85% pietriş, 5% sol argilo-calcaros,5% alte soluri.Suprafaţă: aproximativ 35 haDensitatea plantelor: în medie, peste 7 000 de viţe/ haProducţia medie: 180 000 sticle (Grand Vin)
Culoare rubiniu strălucitor profundă. Un buchet foarte elegant de fructe roșii cu o tentă de condimente. Pe cerul gurii, un atac rotund și catifelat.Un vin bine echilibrat, cu final lung, fructat și condimentat.Asociere perfectă la carne roșie și albă, mai ales vânat cu pene.
80% Semillon, 10% și 10% Sauvignon Muscadelle.. Tehnică tradiţională, cu sortarea succesivă a strugurilor vinificaţi cu mucegai nobil (Botrytis).
Îmbuteliat în zona de producţie. Strugurii sunt curăţaţi de pe ciorchine. Vinul este fermentat la o temperatură controlată, iar întregul proces durează 10-18 zile. Maturat în rezervoare şi butoaie.
Îmbuteliat în zona de producţie a vinului. Strugurii sunt recoltaţi la maturitate pentru maximul de arome. Vinul este produs în rezervoare din oţel inoxidabil, la o temperatură joasă, şi maturat în rezervoare cu drojdii fine.
Poate fi servit la începutul mesei. Este un companion excelent pentru preparatele din peşte.Scoici cu mango, rulou de biban cu curry, brână de capră Crottin de Chavignol sunt doar câteva exemple de combinaţii tentante atât pentru dumneavoastră cât şi pentru musafiri.
Specific stilului unui Grand Cru, La Demoiselle poate fi învechit în sticlă timp de 8-10 ani. Acest vin trebuie descoperit după ceva timp de învechire, deoarece are o evoluţie uluitoare. În primii ani, domină aroma fructată a strugurilor Sauvignon alături de o notă subtilă lemnoasă. Cu timpul, vinul devine mai omogen, amprenta terroir-ului se simte mai mult
Un vin strălucitor, galben-auriu cu reflexe verzui. Foarte aromatic cu o bună intensitate olfactivă. Notele minerale se îmbină cu parfumul fructelor galbene, precum piersici şi mango.
Misiunea brandului Guy Saget este aceea de a demonstra, la cel mai înalt nivel, intenţia Saget La Perrière de a dezvălui complexitatea magnifică asociată podgoriilor din regiunea Loire. O colecţie completă a celor mai fine vinuri Loire, menite să satisfacă cele mai exigente gusturi, aceste vinuri ilustrează gama de vinuri Guy Saget, ambasadorul Loire.
Metoda tradiţională pentru vin rozé. Vinul este o parte – bled şi o parte – macerat o zi întreagă. Fermentarea se realizează la o temperatură controlată (16-18 ° C). Vinul este apoi , stabilizat şi se păstrează la temperatură scăzută, în o atmosferă inertă.
Buchetul este cel tipic vinurilor albe franțuzești: proaspăt, ușor și fructat cu o aromă foarte fină de vanilie. Limba a confirmat percepția nasului. Pe cerul gurii i se adaugă o aromă minerală, aproape metalică. Se poate explica, dar se înțelege mai ușor prin degustare. Vinul are o aromă uşoară plăcută … în ciuda concentrației de alcool de 12 procente.
Strugurii sunt recoltaţi, cei mai buni fiind selectaţi. Sunt separaţi de ciorchine, presaţi şi apoi fermentaţi timp de 15 zile la temperaturi controlate şi cu uşoare presări. Vinul este apoi învechit câteva luni apoi filtrat şi îmbuteliat pentru a păstra bogaţia aromelor.
Strugurii sunt culeși înainte de a se coace complet, pentru o sănătate perfectă, și apoi sunt striviți rapid la temperaturi joase. Fermentație la temperaturi foarte joase (12-17°) pentru păstrarea tuturor aromelor. Decantat rapid și conservat la temperaturi joase.
Strugurii se recoltează la maturitate, apoi sunt zdrobiţi, apoi fermentaţi timp de 6 până la 12 ore la o temperatură controlată (aproximativ 30 °C) şi presaţi uşor.Vinul este maturat în rezervoare din oţel inoxidabil pentru a conserva aromele bogate.
Strugurii se recoltează atunci când boabele de struguri sunt foarte coapte. Macerarea are loc la temperaturi mici, urmată de o filtrare aimpurităţilor rămase în urma presării. Fermentarea are loc la o temperatură scăzută pentru a conserva toate aromele. Maturarea se face la temperatură scăzută în rezervoare din oţel inoxidabil.
Strugurii se recoltează doar atunci când boabele sunt foarte coapte, apoi acestea sunt fermentate timp de 6 - 12 zile. Temperatura de fermentare este păstrată sub 32 °C, şi vinul este presat uşor. Este maturat în rezervoare. În cele din urmă este filtrat si îmbuteliat.
Vin de masă franţuzesc - Blanc de Blancs. Amestec de Colombard, Ugni Blanc şi Folle Blanche.
Franța– țara regiunilor Bordeaux, Burgundia și Champagne – este, fără îndoială, cea mai importantă țară producătoare de vinuri din lume. Secole la rând a produs vin în cantități mai mari decât orice altă națiune – și se spune că și de o calitate mai bună. Vinul este impregnat în cultura franceză aproape la orice nivel al societății; este atât băutura elitei, cât și a oamenilor de rând, și un simbol-cheie al romano-catolicismului, religia majoritară în Franța.
Etichete
Articole Blog
Lumea trabucurilor premium poate uneori să pară împotmolită de alegerile nesfârșite, mesajele confuze și...
Rularea propriilor țigarete vă oferă mai mult control asupra hârtiei, a tipului de tutun și a dimensiunii...
Când la cumpărături pentru trabucuri premium, veți observa o cantitate aproape copleșitoare de opțiuni. Inelul,...
Astazi vom explora topul trabucurilor din anul 2018 facut de prietenii nostrii de la Cigar Aficionado. Topul...
Cu câțiva ani în urmă, au fost lansate seria Te Amo World Selection pe piata romaneasca, trabucuri premium ieftine...
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.