Vin Franta

Vin Franta

Contine 27 produse.
Vizualizare 1 - 24 of 27 produse
  • Sauternes Chateau la Tour Blanche
    14176

    Începutul de an ploios aminteşte de recolta din 2000. Însă, pe parcurs, are loc o îmbunătăţire a condiţiilor meteo, fiind îndeplinite şi condiţiile necesare pentru dezvoltarea botrytis. Concentraţia strugurilor este atinsă foarte repede, circa 380 de grame de zahăr/litru, cantitate necesară pentru obţinerea unui vin excelent.

    465,00 lei
    0 1 2 3 4 (1)
  • Saint Julien Chateau Gloria
    14477

    Creaţia lui Henri Martin. Este un vin unic, podgoria de pe care sunt recoltaţi strugurii fiind construită bucată cu bucată timp de mai mulţi ani, prin cumpărarea unor parcele destinate exclusiv pentru Grand Cru-uri în 1855. Compoziţia solului, grija acordată culturii vinului şi procesului de vinificaţie constituie motivele faimei mondiale ale acestui vin.

    253,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • Saint Emilion Grand Cru Classe CHATEAU LA TOUR FIGEAC
    14362

    Realizarea acestui vin minunat începe cu munca migăloasă pe podgorie, care aderă la principiile managementului integrat al recoltei cu protejarea mediului pentru a produce struguri de o mare complexitate care să reflecte uimitorul terrroir de la FIGEAC. 

    363,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • Saint Emilion Grand CRU Classe Chateau Laroque
    14029

    Proprietar: Familia BeaumartinDenumire: Saint-Emilion- Grand Cru ClasséSuprafaţa podgoriei: 61 ha ( dintre care 27 ha sunt destinate Grand Cru Classé)Sol: argilo-calcaros.Vârsta medie a viei: 35aniVinficaţie: cuve din ciment termoreglabile.Învechire: în barriques (dintre care 50% sunt noi) timp de 11-13 luniÎmbuteliere: după 18-20 luni de la recoltarea...

    231,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • Pomerol Chateau BELLEGRAVE
    14605

    75% Merlot, 25% Cabernet Franc

    350,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • Margaux CHATEAU LA TOUR DE MONS
    14607

    CalitaChâteau La Tour de Mons este un vin clasic, elegant și pur, care respectă pe deplin terroir-ul minunat de Margaux. Având o podgorie plantată cu 56% Merlot, 38% Cabernet Sauvignon și 6% Petit Verdot, Château La Tour de Mons este maturat timp de 12 luni în butoaie de stejar franțuzești. Cu o culoare intensă, vinul etalează o paletă aromatică foarte...

    204,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • MARGAUX CALVET
    14318

    O culoare profundă de roșu rubiniu cu tente de cărămiziu. Un nas intens de fructe negre, vanilie și prune. Taninurile sunt puternice și rotunde, cu un final fructat, condimentat.Tânăr, poate fi savurat alături de carne la grătar și preparate condimentate.Mai învechit, este ideal la vânat cu pene și carne în sos. 

    163,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • Haut Medoc Chateau de Lamarque
    14112

    Denumire: Haut-MédocMembru al Académie des Vins de Bordeaux (1982)Union des Grands Crus de Bordeaux (1983)Sol: pietriş de Garonne din cuaternar (Mindel I – II et Riss I)85% pietriş, 5% sol argilo-calcaros,5% alte soluri.Suprafaţă: aproximativ 35 haDensitatea plantelor: în medie, peste 7 000 de viţe/ haProducţia medie: 180 000 sticle (Grand Vin)

    174,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • Calvet Pomerol Reserve de St. Jacques
    14321

    Culoare rubiniu strălucitor profundă. Un buchet foarte elegant de fructe roșii cu o tentă de condimente. Pe cerul gurii, un atac rotund și catifelat.Un vin bine echilibrat, cu final lung, fructat și condimentat.Asociere perfectă la carne roșie și albă, mai ales vânat cu pene.

    175,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • Dulong Sauternes 50cl
    14405

    80% Semillon, 10% și 10% Sauvignon Muscadelle.. Tehnică tradiţională, cu sortarea succesivă a strugurilor vinificaţi cu mucegai nobil (Botrytis).

    89,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • Louis Eschenauer Monsieur Louis Bordeaux Reserve
    14015

    Îmbuteliat în zona de producţie. Strugurii sunt curăţaţi de pe ciorchine. Vinul este fermentat la o temperatură controlată, iar întregul proces durează 10-18 zile. Maturat în rezervoare şi butoaie.

    66,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • Louis Eschenauer Bordeaux Sauvignon Blanc
    14011

    Îmbuteliat în zona de producţie a vinului. Strugurii sunt recoltaţi la maturitate pentru maximul de arome. Vinul este produs în rezervoare din oţel inoxidabil, la o temperatură joasă, şi maturat în rezervoare cu drojdii fine.

    44,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • HENRI BOURGEOIS - "Les Baronnes" Sancerre Blanc
    48000

    Poate fi servit la începutul mesei. Este un companion excelent pentru preparatele din peşte.Scoici cu mango, rulou de biban cu curry, brână de capră Crottin de Chavignol sunt doar câteva exemple de combinaţii tentante atât pentru dumneavoastră cât şi pentru musafiri.

    144,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • Henri Bourgeois Pouilly Fume "La Demoiselle de Bourgeois"
    48006

    Specific stilului unui Grand Cru, La Demoiselle poate fi învechit în sticlă timp de 8-10 ani. Acest vin trebuie descoperit după ceva timp de învechire, deoarece are o evoluţie uluitoare. În primii ani, domină aroma fructată a strugurilor Sauvignon alături de o notă subtilă lemnoasă. Cu timpul, vinul devine mai omogen, amprenta terroir-ului se simte mai mult

    189,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • GUY SAGET Pouilly Fume
    49000

    Un vin strălucitor, galben-auriu cu reflexe verzui. Foarte aromatic cu o bună intensitate olfactivă. Notele minerale se îmbină cu parfumul fructelor galbene, precum piersici şi mango.

    101,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • Guy Saget Sancerre Blanc
    49003

    Misiunea brandului Guy Saget este aceea de a demonstra, la cel mai înalt nivel, intenţia Saget La Perrière de a dezvălui complexitatea magnifică asociată podgoriilor din regiunea Loire. O colecţie completă a celor mai fine vinuri Loire, menite să satisfacă cele mai exigente gusturi, aceste vinuri ilustrează gama de vinuri Guy Saget, ambasadorul Loire. 

    104,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • LaCheteau - Rose D'Anjou
    14196

    Metoda tradiţională pentru vin rozé. Vinul este o parte – bled şi o parte – macerat o zi întreagă. Fermentarea se realizează la o temperatură controlată (16-18 ° C). Vinul este apoi , stabilizat şi se păstrează la temperatură scăzută, în o atmosferă inertă.

    47,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • Bovier & Fils - Chablis 1Er CRU
    14026

    Buchetul este cel tipic vinurilor albe franțuzești: proaspăt, ușor și fructat cu o aromă foarte fină de vanilie. Limba a confirmat percepția nasului. Pe cerul gurii i se adaugă o aromă minerală, aproape metalică. Se poate explica, dar se înțelege mai ușor prin degustare. Vinul are o aromă uşoară plăcută … în ciuda concentrației de alcool de 12 procente.  

    149,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • Chateauneuf du Pape Chemin des Papes
    14030

    Strugurii sunt recoltaţi, cei mai buni fiind selectaţi. Sunt separaţi de ciorchine, presaţi şi apoi fermentaţi timp de 15 zile la temperaturi controlate şi cu uşoare presări. Vinul este apoi învechit câteva luni apoi filtrat şi îmbuteliat pentru a păstra bogaţia aromelor.

    183,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • JP Chenet Colombard Sauvignon
    14459

    Strugurii sunt culeși înainte de a se coace complet, pentru o sănătate perfectă, și apoi sunt striviți rapid la temperaturi joase. Fermentație la temperaturi foarte joase (12-17°) pentru păstrarea tuturor aromelor. Decantat rapid și conservat la temperaturi joase.

    33,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • JP Chenet Cabernet Syrah
    14046

    Strugurii se recoltează la maturitate, apoi sunt zdrobiţi, apoi fermentaţi timp de 6 până la 12 ore la o temperatură controlată (aproximativ 30 °C) şi presaţi uşor.Vinul este maturat în rezervoare din oţel inoxidabil pentru a conserva aromele bogate.

    33,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • JP Chenet Cinsault Rose
    14050

    Strugurii se recoltează atunci când boabele de struguri sunt foarte coapte. Macerarea are loc la temperaturi mici, urmată de o filtrare aimpurităţilor rămase în urma presării. Fermentarea are loc la o temperatură scăzută pentru a conserva toate aromele. Maturarea se face la temperatură scăzută în rezervoare din oţel inoxidabil.

    33,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • JP Chenet Merlot
    14055

    Strugurii se recoltează doar atunci când boabele sunt foarte coapte, apoi acestea sunt fermentate timp de 6 - 12 zile. Temperatura de fermentare este păstrată sub 32 °C, şi vinul este presat uşor. Este maturat în rezervoare. În cele din urmă este filtrat si îmbuteliat.

    33,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)
  • Baron d'Arignac Blanc
    14003

    Vin de masă franţuzesc - Blanc de Blancs. Amestec de Colombard, Ugni Blanc şi Folle Blanche.

    20,00 lei
    0 1 2 3 4 (0)

Franța– țara regiunilor Bordeaux, Burgundia și Champagne – este, fără îndoială, cea mai importantă țară producătoare de vinuri din lume. Secole la rând a produs vin în cantități mai mari decât orice altă națiune – și se spune că și de o calitate mai bună. Vinul este impregnat în cultura franceză aproape la orice nivel al societății; este atât băutura elitei, cât și a oamenilor de rând, și un simbol-cheie al romano-catolicismului, religia majoritară în Franța. 

Informatii

Articole Blog

Visit our blog

Accept

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.